Renault a dezvăluit un nou teaser cu viitorul SUV compact Austral

Autor: Mihai Morcovescu 14 ian. 2022 Știri auto

Mai avem de așteptat până când producătorul francez de automobile Renault va dezvălui viitorul SUV compact Austral. Deocamdată trebuie să ne mulțumim cu încă un teaser în care se poate distinge silueta succesorului lui Kadjar, precum și câteva detalii estetice ale acestuia.

Potrivit oficialilor mărcii, noul Renault Austral a intrat în ultima fază a procesului de dezvoltare. Asta înseamnă că debutul pe piață este foarte aproape.

Renault Austral nu va avea motorizări diesel

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Noile imagini teaser publicate de constructorul francez ne dezvăluie profilul lateral al viitorului crossover. Deși mașina este învăluită într-o lumină obscură, se pot distinge luminile diurne LED din față, și stopurile în forma literei C, care se îmbină cu logo-ul mașinii într-un mod spectaculos. Totodată, se pot observa barele de protecție și eleronul de deasupra lunetei.

Directorul de design al mărcii franceze, Gilles Vidal, descrie SUV-ul compact ca fiind „modern și tehnologic”. Detaliile estetice sunt preluate de la modelele actuale, inclusiv tehnologia Micro-optic. Aceasta a debutat pe noul Megane E-Tech electric.

Știm sigur că noul Austral nu va oferi motoare diesel. În schimb, va fi disponibil cu o gamă de motorizări hibride pe benzină a căror putere va ajunge la 200 CP.

În același timp, inginerii Renault vor îmbunătăți versiunea mild-hybrid de 1,3 litri la 12 V. Vor intrduce în gamă o unitate complet nouă, 1.2 TCe, care beneficiază de o configurație mild-hybrid de 48 V. Există și o versiune complet electrică care se presupune că este în dezvoltare.

Sursa: Renault

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Renault


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide