Renault Clio F1 Team R27 în România

Autor: Dan Vache 17 iul. 2008 Știri auto

Clio Renault F1 Team R27Automobil de excepţie, dedicat plăcerii de a conduce, Clio Renault F1 Team R27 se caracterizează printr-un design inedit şi un comportament sportiv accentuat, datorită soluţiilor tehnice derivate din competiţii. Silueta muscoloasă, de maşină de curse, a modelului se distinge prin noua culoare galben Sirius şi prin ornamentele grafice exclusive. Dotat cu şasiul Cup, R27 exploatează la maximum cei 200 CP ai motorului aspirat cu cilindree de 2,0 litri. Acest motor dispune de o capacitate de escaladare a turaţiilor deosebită, aproape instantanee.

Clio Renault F1 Team R27 este opera Renault Sport Technologies şi se construieşte în Franţa, la Dieppe, baza dedicată automobilelor sport Renault. Dispunând de şasiul Cup şi de jantele BeBop 17” Dark Anthracite, garantează precizie şi senzaţii de top. Şasiul coborÂt cu 7 mm în raport cu Clio Renault Sport îmbunătăţeşte performanţele în viraje, centrul de greutate fiind mai jos: pe circuit se câştigă 0,2 secunde la fiecare kilometru parcurs. Mai rigid cu 27% la puntea faţă şi cu 30% la puntea spate, Clio Renault F1 Team R27 duce la extrem plăcerea şi precizia abordării virajelor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide