Renault Clio Symbol din 2007 cu o suspensie mai scumpă decât mașina

Autor: ProMotor 17 mart. 2020 Știri auto

Cei care îl văd pe stradă au impresia că nu văd bine. Mașina lui se ridică și coboară din telecomandă. Pare să fie un Renault, dar parcă n-ar fi. George Șerban povestește despre mașina lui, un Renault Clio Symbol lui vechi de 13 ani.

GALERIE FOTO

10.000 de euro. Atât a plătit familia lui George Șerban pe mașina nouă în 2007, când el avea doar 13 ani. Era gri, nu mai este. Avea motor de 1,4 litri cu 75 de cai putere, dar în curând – spune George – va avea unul de 2.0 litri, tot de la Renault.

La 18 ani când și-a luat permisul, s-a îndrăgostit de mașină. Dar își dorea ca “franțuzoaica” lui să fie specială. Așa că, pentru început, a schimbat capota și jantele. Apoi nu s-a mai putut opri.

Farurile achiziționate cu un an în urmă au fost ușor cosmetizate și înfoliate, pentru a evita apariția zgârieturilor și mătuirea. În partea opusă, capacul portbagajului a fost modificat radical și se deschide acum doar din interior. La un moment dat, va avea și deschidere din telecomandă.

Mașina a fost colantată, dar George speră să o vopsească pe toată cât mai curând. La bord au apărut scaune preluate de la un Renault Clio Sport din Anglia, astfel că scaunul șoferului nu are reglajul pe înălțime.

Symbol-ul lui George a primit o suspensie independentă pe fiecare roată, care l-a costat 1.500 de euro. părinților nu le-a venit să creadă când au văzut mașina de familie transformată radical. Investițiile făcute de George în mașină au depășit 7.000 de euro.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide