Renault deschide comenzile în România pentru noul Express Van – VIDEO

Autor: Marius Vișan 20 apr. 2021 Știri auto

Noul Renault Express Van are un design exterior în coerență totală cu ADN-ul Renault. Având dimensiuni generoase pentru un vehicul de 4,4 metri, este ușor de încărcat, are un interior modern care încorporează o mulțime de spații de depozitare.

La exterior, noul Express Van se remarcă prin bara de protecție verticală, grila înaltă a radiatorului și semnătura luminoasă a farurilor LED în forma literei C, devenită marcă a identității Renault. Caroseria poate fi personalizată în culorile: Blanc Glacier, Gris Urban, Noir Nacre, Gris Highland și Bleu Iron.

Interiorul încorporează un tablou de bord orizontal care evidențiază volumul habitaclului. Cu aproape 48 de litri de spațiu de depozitare în cabină și un volum de încărcare de 3,3 până la 3,7 metri cubi, noul Express Van oferă un spațiu de stocare foarte generos.

Disponibil cu Radio Connect R & Go, noul Express Van încorporează un ecran tactil de 8 inci, iar atunci când este echipat cu sistemul multimedia Renault EASY LINK vine împreună cu două difuzoare și două tweetere pentru un confort acustic optim. Cu ajutorul aplicației R & Go Radio Connect cu Bluetooth puteți accesa funcțiile telefonului și vehiculului dvs. într-un mod ergonomic și intuitiv.

Noul Express Van are 1,91 m spațiu de încărcare pe podea (cu peretele despărțitor acoperit complet) într-un vehicul lung de 4,39 m; și o ușă laterală glisantă de 716 mm lățime. Mai practic ca oricând, poate suporta o sarcină utilă maximă de 780 kg cu un motor pe benzină și 650 kg cu unul pe motorină. Noul Express Van are un spațiu de stocare de aproape 48 L și un volum maxim de încărcare de 3,7 metri cubi.

Prețuri pentru Renault Express în România

Renault Express Van va fi lansat pe piața din România în două versiuni de echipare: Generic și Confort.

Express Generic vine cu motorizare pe benzină de 1.3 100 CP, cu prețuri începând de la 12.950 Euro (TVA inclus) și cea diesel – 1.5 Blue dCi 75, cu prețuri de la 14.050 (TVA inclus). În versiunea de echipare Confort, noul model vine în plus cu motorizarea Blue dCi 95, cu prețuri care pornesc de la 13.600 Euro (TVA inclus).

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Renault


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide