Renault deschide comenzile pentru Noul Koleos în România. Prețurile pornesc de la 36,000 de euro (TVA inclus)

Autor: Marius Vişan acum 8 luni Știri

La doi ani de la momentul lansării pe piața europeană, Noul Koleos primește o versiune actualizată. Noul model propune acum un motor nou – Blue dCi190 și multă tehnologie la bord. Prețul de pornire este de 36,000 de euro (TVA inclus).

Design-ul modelului rămâne primul criteriu de cumpărare pentru clienți. Cu o siluetă elegantă, linii bine conturate, detalii de caroserie rafinate, acesta îndeplinește toate criteriile unui SUV și răspunde așteptărilor și cerințelor clienților săi.

În partea din faţă, Noul Koleos are o grila de radiator ușor mai pronunțată şi o nouă linie cromată de-a lungul întregii lungimi a barei de protecție şi în zona farurilor de ceață. În partea inferioară, scutul de protecție este redimensionat, subliniind design-ul impunător al modelului.

Partea din spate a fost refăcută şi prezintă un scut de protecție mai înalt și un element cromat transversal, păstrând armonia cu partea frontală. A treia lumină de frână a fost prelungită, iar evacuarea cromată cu două ieșiri aduce o notă de sportivitate.

Jantele de 19-inch „Kavea”, cu finisaj diamantat negru, asigură nota elegantă. O nouă culoare de caroserie – „Red Milessim” este, de asemenea, disponibilă. Aceasta evidențiază  dimensiunile și liniile mașinii cu ajutorul unor reflexii bogate și profunde, variind de la negru la roșu.

Interiorul noului model are un finisaj remarcabil în fiecare detaliu: inserțiile cromate pe volan, schimbătorul de viteze și aeratoarele; materialele plăcute la atingere pe tabloul de bord și ornamentele ușilor.

Posibilitățile de personalizare au fost însă extinse, iar clienții pot alege între trei versiuni de echipare: Zen, Intens și INITIALE PARIS .


Sursa foto: ProMotor


Comentarii
Inchide