Renault dezvăluie interiorul viitorului SUV Austral, succesorul lui Kadjar

Autor: Mihai Morcovescu 26 ian. 2022 Știri auto

La aproape două săptămâni după ce a publicat o imagine teaser cu silueta viitorului SUV compact Austral, Renault dezvăluie acum interiorul acestuia. Noul model al producătorului francez va fi lansat în primăvară, iar livrările vor debuta în toamnă.

Renault Austral va avea un interior similar cu cel de pe Megane E-Tech

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Așa cum ne-a obișnuit în ultima vreme, Renault continuă campania de promovare a succesorului actualului model Kadjar. După ce ne-au fost dezvăluite câteva imagini din timpul testelor, acum francezii ne prezintă și interiorul viitorului său SUV.

Noul Renault Austral va avea un interior similar cu cel al nouluii model electric Meagne E-Tech. În schița publicată de producătorul din Hexagon se observă o interfață digitală imensă pentru sistemul multimedia OpenR. Este aceeași care se găsește și pe electricul Megane E-Tech și care va fi montat și pe viitoarele modele Renault.

Instrumentarul de bord și ecranul de pe consola centrală tactile au o dispunere în forma literei „L”. În cazul lui Megane electric, instrumentarul din fața șoferului are o diagonală de 12,3 inch, în timp ce display-ul central are 12 inch. De asemenea, se mai pot remarca un volan sport, câteva comenzi fizice sub ecranul central și o gură de ventilație pe toată lungimea planșei de bord.

Interiorul noului Austral este unul modular. Clienții vor avea la dispoziție numeroase spații de depozitare cu un volum total de 30 de litri. Cel mai mare dintre acestea se află pe tunelul consolei centrale, însă vor exista astfel de spații și pe fețele ușilor și în alte zone din habitaclu.

Potrivit oficialilor mărcii, noul viitorul Renault Austral a intrat în ultima fază a procesului de dezvoltare. Se știe că acesta nu va oferi motoare diesel, ci va fi oferit cu o gamă de motorizări hibride pe benzină a căror putere va ajunge până la 200 CP.

Totodată, inginerii francezi vor îmbunătăți versiunea mild-hybrid de 1,3 litri la 12V. Vor introduce în gamă și o unitate complet nouă, 1.2 TCe, care beneficiază de o configurație mild-hybrid de 48 V. De asemenea, va exista și o versiune complet electrică despre care se spune că este în plin proces de dezvoltare.

Sursa: Renault

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Renault


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide