Renault Duster e pilaf la impact (VIDEO CRASH TEST)

Autor: Alexandru Banu 11 mai 2017 Știri auto
Renault Duster e pilaf la impact (VIDEO CRASH TEST)

Modelul Renault Duster care se vinde în India, cel de bază, fără nici măcar un airbag, a luat 0 stele la crash test – ul NCAP Global. Cât de cât mai bine a scos la scaunul spate pe care stă copilul, segment de test la care Renault Duster a luat 2 stele. David Ward, directorul NCAP Global a spus că e trist că tocmai în săptămâna Siguranţei Rutiere a mai apărut un model de 0 stele, pe lângă multe altele (Renault Kwid, Suzuki Maruti Alto, Swift, Celerio, Eeco, Hyundai Eon, i10, Volkswagen Polo, Ford Figo, Datsun Go, Mahindra Scorpio, Chevrolet Enjoy, Tata Zest, şi Tata Nano) – conform Carscoops.

Imediat după rezultat, francezii au cerut o testare nouă, cu airbag pentru şofer. De data asta, Renault Duster a luat 3 stele.

Duster-ul Renault pentru piaţa din India are un airbag mai mic decât cel pentru America de Sud, motiv pentru care la cresh test-ul NCAP pentru piaţa sudamericană, Renault Duster a luat 4 stele, acum doi ani. 

Dacia Duster a fost testată în 2011 la Euro NCAP şi a luat 3 stele (74% protecţie adulţi, 78% protecţie copii, 28% protecţie pietoni şi 29% eficienţă sisteme de siguranţă pasivă)

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide