Renault (Grand) Modus

Autor: Silviu Draganescu 05 dec. 2007 Știri auto

Deşi nu s-a bucurat de un real succes în România, Modus a fost o maşină ce şi-a făcut uşor simţită prezenţa pe străzile din Europa de Vest. Iar Renault a pregătit pentru modelul său de clasă mică un facelift, ocazie cu care a adăugat o nouă versiune de caroserie. Urmând reţeta aplicată la Scenic şi Espace, Renault a mărit caroseria modelului de bază în parte din spate, transformând micuţa citadină într-un Grand Modus.

În noua configuraţie, acesta are un volum al portbagajului de 410 ltri, mai mare cu 50% comparativ cu versiunea de bază. Gradul de modularitate internă este la cote înalte, începând de la bancheta spate fracţionabilă 60:40 şi terminând cu numeroasele spaţii de depoziate montate peste tot în interior. Cu o lungime de 4034 mm, Grand Modus reuşeşte să păstreze dimensiuni suficient de compacte pentru deplasarea în mediul urban, pentru cei nemulţumiţi existînd versiunea de bază cu o lungime de 3873 mm.

Construite pe baza platformei B din cadrul alianţei Renault Nissan, Grand Modus şi noul Modus vor fi asamblate la fabrica din Spania de la Valladolid, urmând să fie vândute începând cu anul viitor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide