Renault lansează o platformă de vânzări online. Lista de vehicule aflate în promoţie va fi actualizată lunar

Autor: Marius Vișan 15 feb. 2019 Știri auto

Renault lansează o platformă de vânzări care oferă clienţilor opţiunea de a gestiona online tot procesul de achiziţie a unei maşini. Disponibilă la adresa https://vanzari.renault.ro, platforma include modelele disponibile în stoc, la preţuri promoţionale.

Clienţii pot consulta ofertele disponibile pe site cu ajutorul mai multor filtre de selecţie (model, preţ, culoare, tip combustibil, transmisie, capacitate cilindrică), astfel încât să poată face alegerea cea mai potrivită cu nevoile lor. Apoi îşi pot rezerva autoturismul disponibil în platformă, achitând o taxă de 500 de Euro (TVA inclus). Plata se efectuează cu ajutorul unui card bancar de credit sau debit, prin intermediul unui procesator securizat de plăţi.

Taxa de rezervare se transformă în avans la momentul confirmării comenzii. Din momentul rezervării, clienţii au la dispoziţie o perioadă de 15 zile pentru a finaliza achiziţia în showroom-ul ales.

Listă de vehicule aflate în promoţie va fi actualizată lunar.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide