Renault mai lansează o mașină care consumă puțin: Clio TCe 100 GPL

Autor: Promotor 02 mart. 2021 Știri auto

Renault mai lansează o mașină care consumă foarte puțin. Este vorba despre noul Clio TCe 100 GPL. Este sistemul de propulsie care se regăsește și în gama de modele Dacia.

GALERIE FOTO

Lansat în anul 2019, Renault Clio primește acum și o versiune pe GPL. Modelul poate fi comandat cu una dintre cele trei linii de echipare disponibile. Este vorba despre Zen, Life și Intens.

Renault trece în contul noii versiuni 100 de cai putere și un cuplu maxim de 160 Nm. Extraurban, noul Renault Clio TCe 100 GPL vine cu un consum de 4,3 l/100 km.

Cât costă în România noul Renault Clio TCe 100 GPL?

Clio pe GPL pornește de la 14.290 în România. Este prețul trecut în dreptul versiunii cu echiparea de bază Life. Această linie de echipare aduce oglinzi electrice și încălzite, faruri automate, geamuri electrice față, aer condiționat, dar și lumini față full LED.

Versiunea Zen este cu 800 de euro mai scumpă. Aceasta poate fi comandată cu un preț de pornire de 15.090 de euro. În plus față de Life, această versiune propune un ecran tactil de 7 inci, care redă sistemul EASY LINK. Pe lista de dotări se regăsesc carcase ale oglinzilor în culoarea caroseriei și jantele de 16 inci.

Ce oferă Clio pe GPL cu echiparea de top

Vârful de gamă pe GPL este Clio cu echiparea Intens. Pentru acesta, discuțiile încep de la 16.390 de euro. Echiparea de top aduce senzori de parcare în afță și în spate, semnalizatoare LED integrate în oglinzi, asistent adaptiv pentru faza lungă, geamuri electrice și în spate, acces hands-free și instrumentar de bord digital de 7 inci. Șoferul primește și posibilitatea de a selecta unul dintre cele trei moduri de rulare puse la dispoziție de sistemul Multi-sense: My Sense, Eco și Sport. Apare la bord și sistemul de iluminare ambientală cu opt culori.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide