Renault Megane 3 – oficial în România

Autor: Dan Vache 14 apr. 2009 Știri auto

Noua familie Megane se distinge printr-un design modern şi foarte atrăgător, reprezentând, fără îndoială, o alegere care se face atât cu mintea, cât şi cu sufletul.

Megane porneste de la 12.900 euroNoul Renault Megane este disponibil în trei variante de motorizare şi cu trei versiuni de echipare, la preţuri ce pornesc de la 12.900 euro cu TVA. Megane Coupe se comercializează în trei variante de motorizare, cu două versiuni de echipare, iar preţul de pornire este de 14.350 euro cu TVA.

Gama oferă un motor pe benzină 1,6 16V 110 CP şi două turbodiesel common-rail, 1,5 dCi 105 CP şi 1,9 dCi 130 CP. La toate versiunile, cutia de viteze este manuală în şase trepte. Cele trei variante de echipare sunt Expression, Dynamique şi Privilege, dotarea standard a versiunii de intrare în gamă, Expresion, fiind foarte generoasă.

Megane Coupe, de la14.350 euroPrintre echipamentele standard amintim ABS, EBV, AFU, airbaguri frontale şi laterale pentru şofer şi pasager, servodirecţie, computer de bord, radio-CD cu MP3, aer condiţionat, geamuri electrice faţă şi spate, oglinzi retrovizoare electrice şi degivrante, proiectoare de ceaţă, închidere centralizată şi demaraj cu card, sistem Isofix.

Noul Renault Megane este modelul care deţine cel mai mare punctaj înregistrat la testele de impact EuroNCAP, 37 de puncte din 37 posibile şi calificativul cinci stele. De asemenea, Megane este “best in class” în ceea ce priveşte costurile de întreţinere, acestea fiind cu 12% mai mici faţă de media pieţei la motorizările pe benzină şi cu 19% mai mici decât media pieţei la motorizările diesel.

Noul Renault Megane beneficiază de o ofertă de lansare generoasă: garanţie 4 ani sau 100.000 km, precum şi de o ofertă de finanţare cu 0% dobânda la leasing.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide