Renault Megane IV, surprins în teste prin România!

Autor: Adrian Mihălţianu 20 iul. 2015 Știri auto

România este, datorită centrului de la Titu, locul unde se testează aproape toate maşinile grupului Renault, aşadar nu e de mirare că putem vedea pe străzi modelele viitoare ale mărcii, puternic camuflate. Aşa stau lucrurile şi cu Renault Megane IV, cel care a fost surprins în fotografii lângă Titu de către Daniel Remeş, care le-a trimis redacţiei ProMotor.

O parte frontală care seamănă foarte mult cu cea a lui Talisman, pentru că Renault unifică designul maşinilor sale din toate clasele

Din imagini ne putem da seama că maşina va avea o parte frontală similară celei deja prezentate pe sedanul de clasă medie Talisman, dar adaptată formelor de hatchback ale maşinii. De asemenea, putem vedea că spatele este mai puţin îndrăzneţ decât la generaţiile precedente, semn că Renault va juca pe cartea siguranţei şi în privinţa lui Megane, aşa cum a făcut-o cu noul Talisman.

Uşile au protecţii supradimensionate în partea de jos, iar mânerele sunt poziţionate în mod clasic, sub linia umerilor maşinii

Am dezbătut deja pe larg despre dotările pe care le putem aştepta pe noul Megane în toamna acestui an, când va fi lansat la Salonul Auto de la Frankfurt, rămâne să vedem şi câte dintre ele vor fi implementate de francezi, care vor continua însă cu siguranţă filosofia de a construi mai degrabă maşini confortabile şi economice decât maşini sportive. Deşi seriozitatea pe care o afişează deja marca din punctul de vedere al designului poate supăra pe unii dintre fani, este foarte posibil ca acest lucru să contribuie la reluarea creşterii vânzărilor mărcii Renault, care depinde de prea multă vreme de vânzările mărcii Dacia.

Aşa ar trebui să arate versiunea finală de Megane IV. Mai avem de aşteptat puţin

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide