Renault propune o nouă interpretare a unuia dintre modelele sale iconice: Renault 4

Autor: ProMotor 05 oct. 2022 Știri auto

În premieră mondială, Renault va dezvălui o nouă interpretare a unuia dintre modelele sale iconice, Renault 4.

Pe 17 octombrie, la cea de-a 89-a ediție a Salonului Auto de la Paris, Renault va dezvălui un showcar care reprezintă un tribut modern adus emblematicului Renault 4.

La treizeci de ani de la încheierea producției, Renault va profita de momentul deschiderii Salonului Auto de la Paris 2022 pentru a dezvălui noua interpretare a Renault 4, recunoscut la nivel internațional.

Echipa de designeri care lucrează sub conducerea lui Gilles Vidal, VP Renault Design, a dat o tușă modernă unui model iconic care s-a remarcat în anii ’60, ’70 și ’80.

Paris Motor Show: Un model emblematic renaște

Acest showcar va rezona și cu tinerele generații care sărbătoresc cea de-a 25-a aniversare a raliului de solidaritate 4L Trophy.

În două noi fotografii teaser, putem vedea că, deși noul Renault 4 adoptă unele elemente de la modelul original, acesta urmează o cale proprie. Partea din față pare familiară, iar pe montantul C vedem o ramă luminată care amintește imediat, ca formă, de cel de-al treilea geam lateral al vechiului R4.

Ca și înainte, luminile din spate par să aibă trei „etaje”. Cu toate acestea, proporțiile concept-car-ului R4 sunt destul de diferite de cele ale Renault 4 din trecut. Este destul de lat și de înalt și pare să aibă, de asemenea, arcuri ale roților destul de mari.

Suportul de pe acoperiș subliniază și mai mult faptul că acesta va fi în principal o mașină mai aventuroasă.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Renault



Comentarii
Inchide