Renault Talisman este disponibil în România cu echiparea de vârf Initiale Paris

Autor: George Cristea 22 dec. 2020 Știri auto

Renault Talisman facelift este disponibil în România, pentru prima oară putând fi configurat cu echiparea de vârf Initiale Paris. Aceasta reunește o gamă de echipamente de top, precum și o atenție pentru detalii impresionantă.

Intră în Galeria FOTO

Renault Talisman a beneficiat anul acesta de o actualizare cosmetică și tehnologică, iar acum poate fi comandat în noua versiune de clienții din România. Aceștia au la dispoziție trei versiuni de motorizare – două diesel de 2,0 litri (160 CP, respectiv 200 CP) și una pe benzină de 1,33 litri și 160 CP. Indiferent de motorizarea aleasă, Talisman vine cu o cutie automată cu dublu ambreiaj (EDC).

Două niveluri de echipare sunt disponibile clienților din România – Intens și Initiale Paris, aceasta din urmă fiind oferit pentru prima oară în gama Talisman. Prețul de pornire al noului model este de 34.200 de euro pentru motorizarea diesel Blue dCi de 160 CP în echipare Intens. Un pas mai sus, versiunea de 200 CP costă 35.150 de euro, în timp ce echiparea Initiale Paris ridică prețul la 40.250. Ceva mai ieftin este motorul pe benzină, care este disponibil exclusiv ca Initiale Paris pentru 36.150 de euro.

Renault Talisman facelift în echiparea Initiale Paris. Care sunt noutățile

Ca noutăți aduse de facelift remarcăm la exterior o nouă semnătură luminoasă, grila cromată și modificări cosmetice la nivelul spoilerului față. Farurile adaptive sunt echipate cu tehnologia LED Matrix. În interior apare o nouă oglindă electrocromatică fără ramă, precum și sistem de încărcare wireless pentru telefon. În plus, butoanele de reglaj ale sistemului de climatizare integrează acum afișaje digitale pentru temperatură.

Noul Talisman este echipat cu ecosistemul Renault Easy Connect, care combină o gamă de aplicații precum My Renault, noul sistem multimedia Renault Easy Link și alte servicii conectate, cum ar fi actualizări automate și controlul vehiculului de la distanță. Ecranul sistemului multimedia are o dimensiune generoasă, cu o diagonală de 9,3 inchi.

Echiparea Initiale Paris impresionează prin grija pentru detalii, care este vizibilă la îmbinări și prelucrarea manuală a tapițeriei. Sistemul audio Bose dispune de 13 difuzoare, ceea ce garantează o experiență audio la nivel de audiofil. Tot pentru Initiale Paris, mașina este echipată cu direcția integrală 4Control și tren de rulare adaptiv.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide