Restricții de circulație anunțate de Poliția Rutieră în zona Pieței Aviatorilor de Ziua Aviației și a Forțelor Aeriene

Autor: Mihai Morcovescu 20 iul. 2022 Știri auto
Restricții de circulație anunțate de Poliția Rutieră în zona Pieței Aviatorilor de Ziua Aviației și a Forțelor Aeriene

Astăzi, 20 iulie, în București se va sărbători Ziua Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene, motiv pentru care vor fi impuse restricții rutiere. Ca urmare a evenimentelor care urmează să fie organizate în Capitală, traficul rutier va fi restricţionat în dimineața zilei de miercuri, între orele 10:30 şi 12:30.

Zona în care vor fi aplicate aceste restricții de circulație va fi Piața Aviatorilor și străzile adiacente. Aici, autoritățile vor organiza o ceremonie la Monumentul Eroilor Aerului de pe Bulevardul Aviatorilor.

Ce restricții anunță Brigada Rutieră?

 

Pentru buna desfăşurare a evenimentului vor fi impuse mai multe restricţii de circulaţie pe câteva artere rutiere, după cum urmează:

  • Bulevardul Aviatorilor, pe ambele sensuri de circulaţie, între Piaţa Victoriei şi Piaţa Charles de Gaulle;
  • Aleea Modrogan şi Aleea Alexandru;
  • Strada Arhitect Ion Mincu, pe ambele sensuri de circulaţie, între Şoseaua Kiseleff şi Bulevardul Aviatorilor:
  • Strada Căpitan Gheorghe Demetriade, pe ambele sensuri de circulaţie, între Strada Ermil Pangratti şi Bulevardul Aviatorilor.

Brigada Rutieră va dispune măsuri pentru fluidizarea traficului rutier şi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie. În acest sens, polițiștii fac un apel la conducători de autovehicule să evite deplasarea în zona Pieței Aviatorilor.

În același timp, se recomandă șoferilor să circule cu prudenţă, să utilizeze rutele ocolitoare şi să respecte semnalele poliţiştilor.

Ce aeronave vor survola Capitala?

De Ziua Aviației și a Forțelor Aeriene mai multe avioane militare și civile vor survola Capitala. Conform unui comunicat transmis de MApN și citat de Agerpres, bucureștenii vor putea admira aproximativ 20 de aeronave militare aparţinând Forţelor Aeriene Române. Este vorba despre F-16 Fighting Falcon, C-130 Hercules, C-27J Spartan, Antonov AN-30, IAR-330, IAR-99 .

De asemenea, la manifestări vor fi prezente și patru aeronave de tip Eurofighter Typhoon aparţinând Forţelor Aeriene Regale ale Marii Britanii și Forţelor Aeriene Italiene.

Vor mai survola Bucureștiul două elicoptere EC-135 aparţinând MAI, două elicoptere IAR-330 Puma ale SRI și o aeronavă Boeing 737 – Tarom. Totodată, la evenimente vor participa și patru aeronave Extra 300 aparţinând Aeroclubului României.

Sursa: Agerpres

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide