Restricții de circulație în centrul Bucureștiului. STB modifică unele trasee

Autor: Cristian Agatie 21 aug. 2021 Știri auto

Primăria Capitalei anunță restricții de circulație în centrul Bucureștiului în acest weekend, pentru desfășurarea Supercupei României la karting electric. STB își modifică unele trasee pentru a ocoli zona închisă circulației.

Intră în Galeria FOTO

Primăria Municipiului București anunță că sâmbătă și duminică este programat evenimentul sportiv „Supercupa României la Karting electric”. Cursele se vor desfășura în Piața George Enescu și pe bretelele din jurul Sălii Palatului și al Muzeului de Arta. În timpul competiției vor fi mai multe restricții de trafic.

„Sâmbătă, 21 august, între orele 11.00 și 18.30, și duminică, 22 august, între orele 11.00 și 17.30, circulația rutieră va fi restricționată pe Calea Victoriei (între b-dul Dacia și str. Ion Câmpineanu), fără a fi afectat traficul în cele două intersecții, și pe str. Știrbei Vodă, între str. Berzei și Calea Victoriei, (permițându-se traversul în intersecția cu Str. Popa Tatu şi str. Luterană), str. Walter Mărăcineanu, între Calea Victoriei, str. Ion Câmpineanu și Piața Revoluției” , au transmis reprezentanții Primăriei București.

Totodată se vor elibera parcările publice cu plată de pe Aleea Kretzulescu și Sala Palatului începând cu data de 20.08.2021, orele 16:00, până la încheierea evenimentului.

Restricții de circulație în centrul Bucureștiului: Cum se va circula în zona afectată

Mai multe trasee ale mijloacelor de transport public vor fi modificate în următoarele două zile, după cum a anunțat STB într-un comunicat.

  • Linia 122 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Complex Cartier Latin” şi intersecția Str. Știrbei Vodă/ Str. Berzei, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre Piața Universității, pe Str. Berzei, Str. Vasile Pârvan, Bd. Mihail Kogălniceanu, Bd. Regina Elisabeta, cu întoarcere în rondul de la Piața Universității. Traseul liniei 122 nu va fi modificat pe sensul opus.
  • Linia 137 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Carrefour Militari” şi intersecția Str. Știrbei Vodă/ Str. Berzei, apoi pe traseu modificat pe sensul spre Piața Universității, pe Str. Berzei, Str. Vasile Pârvan, Bd. Mihail Kogălniceanu, Bd. Regina Elisabeta, cu întoarcere în rondul de la Piața Universității. Traseul liniei 137 nu va fi modificat pe sensul opus.
  • Linia 138 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Cartier Militari” şi intersecția Str. Știrbei Vodă/ Str. Berzei, apoi pe traseu modificat pe sensul spre Piața Universității, pe Str. Berzei, Str. Vasile Pârvan, Bd. Mihail Kogălniceanu, Bd. Regina Elisabeta, cu întoarcere în rondul de la Piața Universității. Traseul liniei 138 nu va fi modificat pe sensul opus.

În afară de restricțiile generate de desfășurarea competiției de karting electric în zona din jurul Casei Poporului, există și artere care sunt închise circulației mașinilor în weekend. Este vorba de arterele majore de pe axa nord, între statuia Aviatorilor și malul Dâmboviței, care sunt integrate în proiectul Străzi Deschise.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult

Comentarii
Inchide