Restricții de circulație în zona Dristor din București

Autor: George Cristea 31 oct. 2020 Știri auto

Locuitorii sectorului 3 din București, dar și alți șoferi care traversează zona Dristor, se vor confrunta cu restricții de circulație în zona intersecției cu bulevardul Camil Ressu.

Intră în Galeria FOTO

Intersecția de la Dristor cu bulevardul Camil Ressu va fi afectată în perioada următoare de lucrurile desfășurate pentru înlocuirea unei conducte de termoficare. Circulasția se va desfășura, timp de 45 de zile pe linia de tramvai, pe o singură bandă. Excepție fac orele de vârf, în care circulația se va desfășura pe două benzi.

„Începând cu data de 31.10.2020 Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti, va desfășura lucrări de înlocuire a unei secțiuni de conductă din Magistrala 2 Sud, pe Șoseaua Mihai Bravu – porțiunea cuprinsă între Aleea Școlarilor și Bulevardul Camil Ressu, din Sectorul 3 al Capitalei”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Restricții de circulație Dristor: Când se vor termina lucrările

În acest context, se vor institui restricții de circulație, etapizat, în zona intersecției Sos. Mihai Bravu -Bd. Camil Ressu, după cum urmează:

  • se va restricționa traficul pe Șos. Mihai Bravu, în zona McDonalds, pe sensul dinspre Calea Vitan, cu asigurarea circulației pe o bandă de circulație, pe calea de rulare a tramvaielor, respectiv cu asigurarea a două benzi de circulație, în intervalele orare 07:00-09:30 și 16:00-19:30;
  • se vor realiza restricții pe bd. Camil Ressu, în zona acces McDonalds, cu asigurarea a minim două benzi de circulație pe sensul afectat;

Termenul estimat pentru finalizarea lucrării este de 45 de zile, iar furnizarea agentului termic pentru apă caldă și căldură nu va fi afectată în această zonă. Lucrarea este deosebit de importantă pentru îmbunătățirea furnizării agentului termic în cartierele Vitan și Dristor în noul sezon de încălzire.(sursa Serviciul de Comunicare și Relații cu Publicul din cadrul Companiei Municipale Termoenergetica București).

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudență, să respecte semnificația indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum și semnalele polițiștilor rutieri.

Pietonii au obligația să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate și semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare, și să nu staționeze pe partea carosabilă.

De asemenea, nu ar strica să știți că pe o serie de străzi din București au fost instituite sensuri unice. Este vorba de 22 de artere sunt cuprinse între Șoseaua Chitilei, Bulevardul Bucureștii Noi, Bulevardul Laminorului și Strada Constantin Godeanu.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide