Restricții de circulație pe Podul Prieteniei (Giurgiu-Ruse). În ce condiții se va putea folosi?

Autor: Ionuț Vîlciu 10 iul. 2024 Știri auto
Restricții de circulație pe Podul Prieteniei (Giurgiu-Ruse). În ce condiții se va putea folosi?

Poliția Română a anunțat că, începând de astăzi, 10 iulie 2024, vor începe lucrări de reparație a Podului Giurgiu-Ruse, pe tronsonul bulgar, lucrări care se vor desfășura zilnic, timp de 10-12 ore, pe durata zilei, pe segmente rutiere de 400 de metri.

Timp de doi ani vor avea loc lucrări de reabilitare pentru podul ce leagă România și Bulgaria, între Giurgiu și Ruse. Lucrările de reparație pe tronsonul bulgar de pe Podul Giurgiu – Ruse au început astăzi, 10 iulie, și ar trebui să dureze 730 de zile. Acestea se vor desfășura zilnic, timp de 10-12 ore.

Lucrările pentru podul Giurgiu-Ruse ar trebui să dureze 2 ani

Potrivit Poliției Române, traficul rutier nu va fi oprit total, ci se va desfășura alternativ, pe o singură bandă, prin semaforizare, indicatoare rutiere și personal de dirijare. În prima etapă a lucrărilor, circulația va fi restricționată pe sensul de intrare în Bulgaria, ulterior pe sensul de ieșire, spre România.

„Conducătorii auto sunt sfătuiţi să ruleze cu atenţie sporită, să reducă viteza și să respecte cu strictețe semnalizările temporare instituite în zona lucrărilor. De asemenea, șoferii trebuie să ia în considerare posibilitatea măririi timpilor de așteptare la trecerea frontierei”, se arată în comunicatul emis de Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide