Restricţii de circulaţie pe timpul nopţii pe Pasajul Basarab

Restricţii de circulaţie pe timpul nopţii pe Pasajul Basarab

Autor: Cristian Agatie acum 6 luni Știri

Brigada Rutieră anunţă că de marţi vor fi impuse restricţii de circulaţie pe Pasajul Basarab, unde, în timpul nopţii, se vor desfăşura lucrări la sistemul de iluminat public. Restricţiile sunt valabile zilnic, până sâmbătă, între orele 23.00-5.00.

Potrivit Brigăzii Rutiere, în perioada 15-19 octombrie, între orele 23.00-5.00, se va restricţiona traficul rutier pe Pasajul Basarab, pe ambele sensuri de circulaţie, pentru realizarea unor lucrări la sistemul de iluminat public.

Poliţiştii transmit că, în timpul lucrărilor, circulaţia se va desfăşura pe ambele sensuri, pe o singură bandă de circulaţie. Pe banda pe care se lucrează, circulaţia va fi întreruptă temporar, doar pe timpul nopţii.

Traficul rutier se va desfăşura deviat, pe benzi, pe porţiuni de pasaj, în funcţie de locul de amplasare a stâlpilor de iluminat public.

De asemenea, Brigada Rutieră mai arată că după ora 1.00 se vor bloca, succesiv, bretelele de urcare şi coborâre de pe pasaj.

„După terminarea programului de lucru, cuprins între orele 22.00-5.00, circulaţia rutieră se va relua normal, pe ambele sensuri de mers”, adaugă poliţiştii.

Brigada Rutieră recomandă şoferilor să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

 Comentarii
Inchide