Revista ProMotor nr.89, de astăzi la toate chioşcurile de difuzare a presei!

Autor: Gabriel Grosoiu 04 mart. 2012 Știri auto

Revista ProMotor de martie ajunge astăzi pe piaţă. Avem ştiri proaspete, o prezentare a celor mai fierbinţi cabriolete ale verii 2012 şi ca de obicei, foarte multe teste. Special pentru numărul 89 am condus cel mai frumos VW din istorie, noul CC şi vă prezentăm primele impresii după test, sfaturi de configurare a unei maşini noi şi vă dăm indicii importante despre noile motoare şi noile dotări de siguranţă pe care le puteţi comanda pe maşină.

Există în România o maşină pe care o poţi cumpăra în loc de o casă pentru ca apoi să poţi să locuieşti în ea liniştit. Mercedes-Benz Viano Marco Polo costă cât o garsonieră în centrul Bucureştiului dar poţi ajunge cu ea oriunde, are bucătărie, dormitor şi chiar şi duş. Am testat-o în mijlocul celor mai mari nămeţi pe care i-am găsit în urma iernii aprige ce tocmai s-a sfârşit.

Mercedes-Benz Viano Marco Polo sau cea mai rapidă garsonieră din lume.

Chiar dacă românii iubesc cele mai scumpe SUV-uri posibile, o mare categorie de clienţi se îndreaptă spre cele mai accesibile SUV-uri compacte disponibile în România. În acest număr decidem cine este mai bun dintre Mitsubishi ASX şi Hyundai ix35, ambele echipate cu motorizările diesel de bază.

Cauţi un SUV accesibil şi bine dotat? Încearcă aici.

Avem şi un test practic menit să răspundă la eterna dilemă, benzină sau diesel? Am testat BMW 118 i şi d, pe benzină şi diesel, precum şi noile cutii manuale şi automate. Analizăm şi dotările Seriei 1 şi vă spunem cum este mai bine pentru buzunare să cumperi cel mai accesibil BMW din gamă – benzină sau diesel?

118 i sau 118 d? Arată la fel, dar numai în revistă afli pe care ar trebui să ţi-l doreşti cu adevărat.

Maşinile electrice au un Rege. Omul nostru din America, Theo Nissim l-a luat la întrebări adică a testat Fisker Karma 2012, versiunea de serie a celei mai spectaculoase limuzine electrice din Lume. Cum se simte la conducere, cât de luxos este, plus detalii picante despre modul constructiv, toate în primul test românesc cu versiunea de serie a lui Karma.

Regele maşinilor electrice şi-a dezvăluit toate secretele pentru ProMotor.

La cât de bun este noul Hyundai i40 te-ai putea gândi că totul s-a terminat în clasa medie a limuzinelor accesibile. Nu este chiar aşa şi de aceea vă prezentăm o analiză de patru pagini a preţurilor şi dotărilor lui i40 şi ale tuturor concurenţilor săi direcţi.

Când te numeşti Hyundai i40 şi vii cu o echipare excelentă, cei zece adversari redutabili nu pot rămâne indiferenţi.

Formula 1 va fi anul acesta mai spectaculoasă ca niciodată. Ne pregătim pentru noul sezon cu o prezentare amplă a tuturor maşinilor şi piloţilor care vor alerga în 2012 în Marele Circ. PLUS – calendarul exact cu datelor de desfăşurare a curselor.

Ce se va întâmpla în 2012 în Formula 1? Nu ştim viitorul campion mondial, dar avem toate amănuntele importante din Marele Circ.

Probabil cel mai spectaculos Jaguar din istorie, XJ220 a ajuns la o vârstă respectabilă pe care o sărbătorim cu un material de istorie. Va prezentăm toate secretele şi momentele cheie ale existenţei lui XJ 220.
Lectură plăcută!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide