Revoltă în rândul fanilor Rolls-Royce. Așa ceva nu ar fi trebuit să existe niciodată!

Autor: David Andrei 25 nov. 2020 Știri auto

Rolls-Royce a anunțat o ediție limitată Neon Nights pentru modelele Dawn, Wraith și Cullinan Black Badge. Fanii sunt revoltați. Rolls-Royce în asemenea culori nu ar trebui să existe niciodată.

GALERIE FOTO

Neon Nights aduce o nouă vopsea pentru modelele Wraith, Dawn și Cullinan, “copiii teribili” ai familiei Rolls-Royce. Aceasta este inspirată din natură și este dedicată celor care îndrăznesc să iasă în evidență.

Ideea preconcepută potrivit căreia versiunile Black Badge sunt exclusiv de culoare neagră este complet abandonată acum, odată cu apariția gamei de culori Neon Nights.

Gama exclusivistă, inclusă într-o serie ultra-limitată, a ajuns inițial la clienții americani, apoi a fost disponibilă la nivel global. Doar patru unități din fiecare culoare se vor construi și doar trei dintre ele vor ajunge în afara Statelor Unite.

Modele Rolls-Royce cu influențe exotice

Wraith Black Badge vine în nuanța Lime Rock Green. Este o culoare pe care specialistul în vopsea personalizată de la Rolls-Royce, Sami Coultas, a încercat să o redea în urma unei călătorii în Australia, acolo unde a văzut o simpatică broscuță verde.

Interiorul mașinii este finisat în piele Scivaro Grey cu accente contrastante Lime Rock Green.

Rolls-Royce Dawn Black Badge a primit nuanța Eagle Rock Red, care imită culoarea unei flori hawaiiene. La interior apare contrastul izbitor dnitre pielea Selby Grey și accentele Koi Red.

SUV-ul Cullinan este disponibil într-o nuanță inspirată de un fluture exotic, care trăiește în America Centrală și de Sud. Aceasa poartă denumirea de Mirabeau Blue. La interior, viitorul posesor de SUV Black Badge va primi piele Arctic White și accente Lime Rock Green.

La toate cele trei, vopseaua exterioară are un efect fosforescent. Noua gamă este, de fapt, următorul pas făcut de Rolls-Royce după ce, la Concursul de Eleganță de la Pebble Beach din 2019, a prezentat modelele Ghost, Wraith și Dawn în nuanțe pastel.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide