Rivalul Daciei Logan ne arată că se poate. Fiat Tipo Cross Cabrio reaprinde speranță că și Dacia ar putea deveni decapotabilă – FOTO

Autor: ProMotor 09 nov. 2020 Știri auto

Chiar dacă nu ne aflăm în plin sezon al decapotabilelor putem măcar să vă stârnim imaginația cu o radare interesantă. Deși randarea se referă la marca Fiat ea ar putea aprinde imaginația iubitorilor mărcii din Mioveni, asta pentru că Fiat rivalizează cu Dacia pe piața berlinelor low cost.

În acest caz, ce ați zice de o decapotabilă low cost?

Suntem singur că ideea ar surâde multor clienți. Fiat Tipo Cross Cabrio este creația artistului grafic de la X-Tomi Design din Ungaria. Graficianul de la X-Tomi Design (pe a cărui pagină poţi intra pentru a vedea mai multe randări foarte interesante și bine realizate) nu a menţionat detalii despre ce se ascunde sub capota acestui Fiat Tipo, a ţinut să-şi concentreze atenția doar asupra esteticului.

X-Tomi Design are imaginație și când vine vorba de Dacia

Designerul maghiar X-Tomi Design ne surprinde și ne face să ne dorim să vedem o Dacia Logan MCV al generației actuale. În afară de break-ul lui Logan, X-Tomi Design mai oferă o probă de imaginație cu un coupé și un pick-up cu care își propune să-i impresioneze pe fanii Dacia care regretă încă Dacia 1310/1410 Sport.

Intră în Galeria FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: x-Tomi design



Comentarii
Inchide