Rolls-Royce a lansat două noi modele în România – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 16 sept. 2022 Știri auto

Două noi modele Rolls-Royce și-au făcut ieri, 15 septembrie, prima apariție în fața publicului din România.

Modelele Rolls-Royce Phantom Series II și Ghost Black Badge au sosit în România.

Admiratorii brandului vor avea în zilele următoare șansa unor întâlniri individuale cu modelele consacrate Rolls-Royce și cu noua interpretare a modelului Ghost. Evenimentele încep cu o prezentare exclusivă destinată clienților Rolls-Royce din România, organizată într-o locație din apropierea capitalei.

Rolls-Royce Phantom ocupă o poziție importantă în lumea luxului auto. În conformitate cu dorințele exprimate de clienți, Phantom Series II încorporează îmbunătățiri vizuale și estetice discrete.

VIDEO

Frank Tiemann, Director Corporate Communications Rolls-Royce Motor Cars pentru Europa Centrală, de Est și Asia Centrală a declarat: „Cu noua expresie a Phantom, am păstrat și protejat cu grijă tot ceea ce clienții noștri iubesc la acest automobil superlativ și luxos. Îmbunătățirile subtile, dar semnificative, reflectă gusturile și cerințele lor în schimbare.”

De exemplu, o modificare discretă a Grilei Pantheon face ca emblema „RR” și figurina Spirit of Ecstasy să pară mai proeminente atunci când mașina este privită din față. Grila este acum iluminată, în timp ce farurile au fost decorate cu lumini complexe, gravate cu laser. Profilul lateral este îmbunătățit cu o gamă de roți noi. Este disponibilă o roată 3D, șlefuită, din oțel inoxidabil, cu fațete triunghiulare. Ca o alternativă, Phantom poate fi echipat cu un set de roți cu formă de disc, care amintește de mașinile Rolls-Royce din anii 1920.

Interiorul lui Phantom rămâne aproape neschimbat. Volanul a fost desenat puțin mai gros, oferind un punct de contact mai bun pentru șofer.

Rolls-Royce Ghost Black Badge

Black Badge Ghost reprezintă partea întunecată a conceptului Post Opulence: minimalism in extremis.

Semnele distinctive Rolls-Royce, cum ar fi Spirit of Ecstasy și Grila Pantheon, au fost modificate. În loc să fie pur și simplu vopsite, în procesul tradițional de cromare este introdus un electrolit specific de crom care este depus pe substratul din oțel inoxidabil, întunecând finisajul. Grosimea sa finală este de doar un micrometru – aproximativ o sutime din grosimea unui fir de păr uman.

De asemenea, direcția și suspensiile sunt mai receptive, iar puterea suplimentară și cuplul suplimentar asigură o dinamică mai bună.

„Black Badge Ghost interpretează perfect pedigree-ul Rolls-Royce în spiritul Black Badge. Sunt convins că acest nou concept se va bucura de apreciere în segmentul nostru de clienți din România”, a subliniat Michael Schmidt.

Text: Ionuț Vîlciu
Video: Luci Popa

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide