Rolls Royce Coupe ultra compact

Autor: Silviu Draganescu 21 iul. 2008 Știri auto

Rolls sau Nissan?Pozele prezentate au fost primite de la cei de la Worldcarfans de la un cititor, care a precizat că modelul în cauză este un Rolls Royce Silver Spirit MKIV din 1995, automobil ce are o valoare de 1 milion de dolari. Dar este atât de modificat încât doar grila faţă a mai rămas de Rolls-ul original.

Noi credem însă că maşina din poze nu are cum să fie un Rolls Royce, din două motive: ampatamentul foarte mic şi designul exterior sugerează că maşina de la care s-a pornit e mult mai probabil un Nissan 350Z, iar în al doilea rând, cine da 1 milion de dolari pe un Rolls Royce nu îl strică atât de mult. Dar acum să nu excludem şi această posibilitate, poate vă amintiţi de lituanianul cu Mercedes CL, nu?

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide