Un Rolls-Royce a rămas fără benzină la Mamaia. A fost alimentat cu bidonul

Autor: Elena Luchian 03 aug. 2021 Știri auto

Un Rolls-Royce Phantom a rămas fără benzină pe Bulevardul Mamaia, chiar înainte de a intra într-un sens giratoriu. Un alt șofer i-a sărit în ajutor. I-a adus un bidon de carburant.

GALERIE FOTO

Mașina s-a oprit înainte de a intra în sensul giratoriu aflat în nordul stațiunii Mamaia, pe sensul dinspre Năvodari spre Constanța, și n-a mai pornit. Rezervorul limuzinei de 300.000 de euro, cu o caroserie în alb și negru, era complet gol.

Autoturismul înmatriculat în București a rămas în banda a doua, blocând traficul oricum aglomerat pe litoral, în această perioadă. Alertate de claxoanele care se auzeau din bulevard, mai multe persoane cazate la hotelurile din zonă au filmat momentul. Imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook Reporter Neptun TV. În filmare se poate observa mașina de lux staționată pe carosabil, în zona cluburilor de noapte din Mamaia Nord. Alți șoferi fac eforturi să o ocolească.

Câteva minute mai târziu, lângă Rolls-ul alb și-a făcut apariția un bărbat cu un bidon. Acesta a turnat benzină în rezervor, iar șoferul limuzinei și-a putut continua drumul.

Limuzina îi aparține unui controversat om de afaceri de pe litoral.

Rolls-Royce rămas fără benzină, subiect de glume în mediul online

Incidentul a devenit subiect de glumă în mediul online. “A plătit șezlongul la Mamaia și a rămas fără bani de benzină”, scrie un utilizator de Facebook.

“A rămas în pana… bogatului. Nu se uită nici la bani, nici la indicatorul de combustibil”, se amuză altul.

“Așa se întâmplă când te duci la benzinărie cu mașina de 300.000 de euro, dar bagi benzină de 50 de lei, apoi sta în coloană pe autostradă”, concluzionează un user.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide