România mereu surprinzătoare. Ce a găsit un şofer pe maşina parcată în faţa casei | FOTO

Autor: Marius Vișan 09 iun. 2016 Știri auto

 


O fotografie trimisă la redacţie de un cititor ProMotor ne arată cum poţi să o păţeşti dacă laşi maşina parcată cum sau unde nu trebuie. 

Imaginea a fost făcută într-unul din cartierele periferice ale Bucureştiului, iar gestul este mult prea ”finuţ” în comparaţie cu reacţiile pe care ne-am obişnuit să le vedem în astfel de situaţii.

Au fost cazuri în care, pentru un loc de parcare, proprietarii maşinilor au recurs la pumni, picioare şi răngi. Aşadar, un vas de toaletă lăsat pe plafonul maşinii ni se pare un progres care ne umple de speranţă că lucrurile se schimbă în bine. 


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide