România produce maşini. O firma craioveană de care nu a auzit nimeni se îndreaptă spre profituri de 20 mil. euro

Autor: Visan Marian 06 iun. 2017 Știri auto
România produce maşini. O firma craioveană de care nu a auzit nimeni se îndreaptă spre profituri de 20 mil. euro

Producătorul de maşini-unelte şi tehnologice complexe Popeci Utilaj Greu, controlat de antreprenori locali, aşteaptă în acest an o creştere a cifrei de afaceri de 20% faţă de anul precedent. Astfel, compania va ajunge la un business de circa 95 milioane de lei (20 milioane de euro), conform calculelor ZF.

„Anul trecut am crescut vânzările cu 16% şi anul acesta vrem să creştem cu 20%. Vrem şi să mai angajăm oameni“, a declarat pentru ZF Constantin Popeci, preşedinte şi acţionar al companiei care are 900 de angajaţi.

Istoria companiei începe în 1975, atunci când a luat naştere Utilaj Greu Craiova, care avea ca obiect de activitate proiectarea, producţia şi comercializarea de maşini-unelte grele, dar şi utilaje tehnologice pentru industrii precum cea metalurgică, siderurgică, chimică, minieră sau cea de prelucrare a lemnului, conform informaţiior de pe site-ul companiei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult
Ziarul Financiar
Ziarul Financiar

Comentarii
Inchide