Se întâmplă-n România: Un mecanic a oprit trenul la barieră ca să-și ia o cafea

Autor: ProMotor 23 mart. 2020 Știri auto

S-a întâmplat în acest weekend în România, iar șoferilor nu le-a venit să creadă. Un mecanic de locomotivă a oprit trenul la barieră ca să-și ia o cafea.

GALERIE FOTO

O garnitură de tren care circula dinspre Cernavodă spre Constanța a oprit în localitatea Valu lui Traian din județul Constanța, chiar în dreptul trecerii la nivel cu calea ferată ce duce spre cartierul Zona C. Acesta a coborât din locomotivă, a intrat într-un chioșc de lângă barieră și a ieșit câteva minute mai târziu cu o cafea în mână. Mecanicul s-a grăbit către locomotivă, a urcat și și-a continuat drumul, în timp ce șoferii opriți la barieră priveau scena uluiți.

Incidentul a fost surprins de unul dintre șoferii care așteptau trecerea trenului.

“Dacă venea salvarea?”, se întreabă uluiți cei care au văzut imaginile. “Sunt ân față pe avari”, scrie un altul, adaptând un celebru meme din online, cu greșelile de scriere cu tot.

Momentul în care o camionetă este spulberată de tren. Șoferul n-a văzut bariera coborâtă

Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța s-au autosesizat după apariția imaginilor în mediul online și efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc acest incident.

Pe numele conductorului de tren a fost întocmit dosar penal pentru încălcarea articolului 339 din Noul Cod Penal – Împiedicarea și îngreunarea circulației pe drumurile publice. Infracțiuni contra siguranței pe drumurile publice.

VIDEO:

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide