Romanian Drift Community te invită la spectacol în Bucureşti!

Autor: Iulian Dnistran 16 oct. 2014 Știri auto

Peste 20 de maşini de peste 500 de cai-putere pregătite pentru competiţiile internaţionale sunt aşteptate să participe la primul Grand Prix de drift organizat de Romanian Drift Community. Acestea se vor duela în deja celebrele battle-uri, chiar şi cu câte patru maşini, ceea ce va face să crească nivelul de spectacol şi adrenalină. Evenimentul este programat pentru 18 octombrie, în parcarea târgului auto Vitan din Bucureşti.

„Va fi un show la cel mai înalt nivel în lumea driftului, de la urmăriri spectaculoase pline de suspans şi până la efecte pirotehnice care vor face deliciul publicului. Vom avea inclusă şi partea de stunt, cu motociclete care promit un spectacol interesant, dar în premieră şi un truck drift, adică derapaje controlate cu un cap de tir, precum şi tandem între acesta şi o maşină”, a declarat Andrei Balica, iniţiatorul proiectului.

Drift Community Grand Prix va fi transmis în direct şi pe internet, prin intermediul portalului www.driftcommunity.ro.

„Ne dorim să arătăm tuturor românilor faptul că driftul nu înseamnă acele cerculeţe şi burnout, ci reprezintă un stil de pilotaj care deja începe şi în România să prindă amploare, crescând exponenţial de la an la an, atât ca număr de simpatizanţi, cât şi nivelul calitativ al piloţilor”, spune Denis Manea, cofondatorul Romanian Drift Community.

Potrivit oficialului, cei care vor fi prezenţi la acest eveniment vor avea ocazia de a simţi, în timpul sesiunilor de Taxi Drift, chiar din dreapta pilotului, senzaţiile tari pe care le oferă o astfel de maşină de competiţie.

Piloţii care vor face spectacol sâmbătă în Bucureşti sunt consacraţi deja în campionatele naţionale şi europene, printre aceştia numărându-se Călin Ciortan, Marius Mitrache, Gabi Imre, Cătălin Trifan şi Ilarion Grigorici, dar şi piloţi debutanţi, tinere talente, precum Alin Grădinaru – care la 15 ani se poate lăuda cu multe trofee în lumea moto.

Dacă vrei să fii la curent cu noutăţile despre acest eveniment, poţi să arunci o privire peste pagina oficială de Facebook a Romanian Drift Community.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide