Românii au început să monteze aceste accesorii pe Dacia Spring: ”Trebuie făcut testul de etanșeitate cu pisica, doar e Dacie…”

Autor: Marius Vișan acum 1 an Știri auto

Dacia Spring se bucură de un mare succes în privința vânzărilor, și în România, dar și în Europa.

Luna noiembrie a adus rezultate excelente în ceea ce privește vânzările europene pentru producătorul autohton Dacia. Modelul Spring s-a situat pe locul 3 în clasamentul „electricelor”.

Românii au început să monteze aceste accesorii pe Dacia Spring

Primele mașini Dacia Spring au început să ajungă la clienții români încă din prima parte a lunii octombrie. Primii clienți ai modelului electric Dacia Spring și-au primit, la începutul lui octombrie, vehiculele comandate încă din primăvară.

Nu după multe vreme, pe rețelele se socializare au început să apară postări cu imagini și mărturii ale celor care și-au luat în primire prima Dacia care se încarcă la priză.

Unii și-au montat la poartă wallbox-ul, pe când alții au tras un cablu din apartament și își încarcă mașina în fața blocului. Pe grupul de Facebook Dacia Spring România (Oficial) există mai multe imagini cu diverse accesorii pe care posesorii de Dacia Spring și le-au montat pe mașină.

Intră în GALERIA FOTO

1. Perna moale pentru genunchi sau cot, cu autoadeziv

Perna moale pentru genunchi sau cot, cu autoadeziv

”Recomand cu căldură accesoriul acesta la Spring, mai ales pentru persoanele mai înalte, mie mi-a crescut destul de mult confortul cu o cheltuială de 16 RON …”, scrie un internaut pe pagina de socializare.

2. Chedere

Un alt posesor de Dacia Spring povestește cum a montat chedere, cumpărate din Dedeman, pe marginea ușilor, pentru o antifonare mai bună. ”Trebuie făcut testul de etanșeitate cu pisica, doar e Dacie…” este comentariul amuzant lăsat de un alt utilizator, vizavi de aceste chedere.

3. Instalarea sistemului de încălzire în scaune

Toate mașinile, indiferent că sunt electrice sau cu motor termic, ar trebui livrate standard cu încălzire în scaune. Cele care nu au această dotare din fabrică pot apela la diverse firme care montează, la cerere, plase de încălzire în scaune și un sistem de comandă (butoane + electronică).

4. Sistem de iluminat pentru portbagaj

5. Scut din aluminiu

Absența unui scut de motor expune componentele importante ale motorului unor riscuri majore, așa că se recomandă montarea unui scut rezistent din metal.

6. Scut confecționat din placă de PVC

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia Spring Romania (Oficial) / FACEBOOK


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide