Roți de acadele și volan de bomboane. Cum arată Jeep Wrangler construit din turtă dulce?

Autor: Elena Luchian 26 dec. 2019 Știri auto

Un Jeep Wrangler construit din turtă dulce atrage atenția zilele acestea. Mașina cu roți din acadele și volan din bomboane arată de parcă i-ar aparține lui Moș Crăciun.

GALERIE FOTO

Off-roader-ul delicios a fost construit și expus în cadrul unui resort de lux, Ritz-Carlon din Marana, Arizona, de către specialiști în dulciuri. Ingineri și mecanici au contribuit la operațiunea culinară.

Procedura a demarat cu înlăturarea trenului de rulare al unui Jeep Wrangler de primă generație. Apoi artiștii cofetari și brutarii au transformat mașina în cel mai gustos Jeep creat vreodată. Mai întâi, capota, caroseria și cadrul parbrizului au fost acoperite cu bucăți de turtă dulce, pe care au lipit jeleuri. Spațiile rămase goale au fost umplute cu glazură. Barele anti-ruliu au fost și ele îmbrăcate în dulciuri, iar pe scaune s-au montat bomboane. Jantele au fost îmbrăcate în acadele.

În jurul off-roader-ului american, au apărut cactuși din jeleu și nisip din zahăr.

250 de ore au lucrat specialiștiila acest proiect, pentru care au folosit aproape 230 de kilograme de bomboane și 1.000 de bucăți de turtă dulce.

Wrangler YJ a fost lansat în 1986, ca înlocuitor al seriei CJ-7. Acesta era pus în mișcare de un motor de 2,5 litri cu patru cilindri sau de propulsorul de 4,2 litri cu șase cilindri în linie. Peste 630.000 de unități Wrangler YJ au fost comercializate pe durata producției acestei generații, între 1986 și 1995.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide