Roxana Ciuhulescu povestește cum a ajuns la ProMotor – VIDEO

Autor: Marius Vișan 29 mart. 2023 Știri auto
Roxana Ciuhulescu povestește cum a ajuns la ProMotor – VIDEO

Ediția cu numărul 4 a Podcast cu Prioritate by ProMotor a avut-o ca invitată pe nimeni alta decât Roxana Ciuhulescu. Cu această ocazie publicul a putut afla multe povești de la fosta prezentatoare e emisiunii ProMotor.

Fosta gazda a emisiunii difuzate în trecut pe ProTV a vorbit și despre întâlnirea sa cu Paul Walker dar și cum a ajuns să prezinte unul dintre cele mai cunoscute show-uri despre mașini de la noi din țară.

Din discuție mai aflăm ca la începutul anilor 2000 Roxana a concurat pentru rolul de prezentatoare a emisiunii cu nume sonore din showbiz-ul românesc: Nicoleta Luciu, Delia Matache, Gina Pistol și Diana Munteanu.

„Țin minte că ziarele la vremea respectivă chiar titrau: Delia Matache se bate cu Nicoleta Luciu pentru ProMotor. Și undeva acolo, pe ultimul rând acolo în articol, era trecut că participă și Roxana Ciuhulescu, femeia cu cele mai lungi picioare din România. Titulatură care, fie vorba între noi, m-a enervat întotdeauna”, povestește fosta vedetă ProTV.

Vezi podcastul integral

Roxana Ciuhulescu – 13 ani petrecuți în calitate de prezentatoare a emisiunii ProMotor

Un moment important pentru Roxana și emisiunea ProMotor a avut loc în anul 2013. Atunci, Președintele României Traian Băsescu a devenit pilot de teste pentru emisiunea ProMotor. El a testat Dacia Logan MCV şi a discutat cu Roxana Ciuhulescu despre designul nou al mașinii, despre suspensii, motor, display și despre cât este de spațioasă. Fostul șef al statului a condus chiar noul model pe străzile din București pentru a-i testa calitățile și a făcut diferența între MCV și celelalte modele.

Roxana Ciuhulescu a discutat atunci cu Traian Băsescu și despre piața auto din România, despre fabricile Dacia și Ford, despre piața mașinilor electrice, dar și despre vehiculele alternative precum bicicleta, trotineta sau rolele.

Roxana Ciuhulescu a plecat din trustul Pro după 13 ani petrecuți în calitate de prezentatoare a emisiunii ProMotor. Motivele invocate atunci aveau la bază dorința Roxanei de a-și finaliza proiectele în care era implicată la acea vreme.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide