Rușii au desenat cel mai frumos Hyundai

Autor: Marius Vișan 23 oct. 2021 Știri auto

Hyundai nu vinde Sonata sub formă de break, și este păcat.

După ce am văzut cum arată randările rușilor de la Kolesa.ru am putea spune că Hyundai Sonata Cross Wagon ar putea fi o alternativă mai accesibilă la mașini precum Mercedes-Benz Clasa C All-Terrain.

Rușii au desenat cel mai frumos break Hyundai

Aceste redări arată modelul Sonata cu o gardă la sol crescută față de sedanul existent. În plus, designerii de la Kolesa l-au redat cu pasajele roților din față și spate acoperite cu plastic negru epentru a-l face să pară mai robust.

Mașina are, de asemenea, o bară de protecție față revizuită, cu ornamente negre și argintii, o bară de protecție spate neagră și ornamente argintii pe pragurile laterale.

Având în vedere schimbarea continuă a pieței către SUV-uri și crossover, pare puțin probabil ca Hyundai să decidă să dezvolte și să construiască o versiune break pentru modelul Sonata. La urma urmei, SUV-uri precum Kona, Tucson și Santa Fe se vând bine și răspund nevoilor celor care doresc ceva mai practic și mai înalt decât Sonata.

Sursă: Carscoop.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Kolesa.ru via Carscoops.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide