S-a găsit mașina din care s-a tras în fotbalistul Kovacevic. Cui îi aparține?

Autor: Elena Luchian 09 ian. 2020 Știri auto
S-a găsit mașina din care s-a tras în fotbalistul Kovacevic. Cui îi aparține?

S-a găsit mașina din care s-a tras în fostul fotbalist Darko Kovacevic. Fostul internațional sârb a fost victima unui atac armat chiar când ieșea din locuința sa din Atena. O persoană necunoscută a tras în el, apoi s-a urcat într-un smart și a fugit.

Atacatorii au folosit un smart fortwo pentru a fugi din fața casei lui Darko Kovacevic. Mașina a fost găsită în flăcări în Glyfada, la 5 kilometri de centrul Atenei, pe malul mării. Arma care ar fi fost folosită în atac a fost găsită în mașină.

Automobilul a fost identificat de poliție ca aparținând unui rezident din Messinia, oraș aflat la 225 de kilometri de Atena. Vehiculul nu fusese declarat furat. Oamenii legii iau în calcul și faptul că atacatorii ar fi putut folosi plăcuțe de înmatriculare false. Autoritățile din Atena continuă cercetările.

Fostul fotbalist Darko Kovacevic, în vârstă de 46 de ani, nu a fost atins de gloanțe, dar s-a lovit la mână și la genunchi, atunci când s-a aruncat la pământ pentru a se feri de gloanțe. Acesta a fost transportat preventiv la spital și a fost externat câteva ore mai târziu.

Darko Kovacevic are un palmares impresionant: a jucat la Juventus, Lazio și Olympiakos Atena, având și 51 de selecții pentru echipa națională a Iugoslaviei și opt pentru Serbia și Muntenegru.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide