S-a răsturnat camionul cu Mustang-uri! Imaginile care au frânt inimile fanilor

Autor: Elena Luchian 19 dec. 2019 Știri auto

S-a răsturnat camionul cu Mustang-uri. Este titlul care i-a speriat pe fanii modelului legendar. În realitate, două mașini au căzut de pe platforma care le transporta către un showroom, în apropiere de Detroit.

Intră în galerie

Cele două mașini sunt două unități Ford Mustang Shelby GT500, cele mai scumpe versiuni ale noii generații. Șoferul care trebuia să livreze cele două Mustang-uri a pierdut controlul vehiculului în timp ce rula pe o pantă care face legătura între Autostrada Fisher și Autostrada Chrysler de lângă Detroit. Platforma a intrat în balans și, în cele din urmă, s-a răsturnat. Deși erau bine ancorate de platformă, mașinile par să fi atins asfaltul.

O televiziune locală a filmat scena accidentului, dar imaginile nu sunt concludente, așa că nu putem vedea cât de avariate au fost mașinile vopsite în Iconic Silver, respectiv Grabber Lime.

„Am aflat despre accidentul în care a fost implicat un transport de Ford Mustang Shelby noi. Nu știm însă dacă există persoane rănite și, în acest moment, nu avem nimic de comentat”, au spus cei de la Ford.

Primele benzi de circulație ale autostrăzii au fost închise ore bune, până când cele două mașini și platforma care le susținea au fost îndepărtate de pe carosabil.

Clienții care așteptau să-și primească noile mașini nu pot decât să aștepte în continuare. Ford abia demarase livrarea modelului. Nu se știe dacă vehiculele comandate de ei vor fi reparate sau dacă aceștia vor primi altele.

Ford Mustang Shelby GT500 este pus în mișcare de un moor V8 de 5,2 litri, care dezvoltă 760 de cai putere și un cuplu de 847 Nm. Sunt cifre care fac mașina să sprinteze de la 0 la 100 km/h în aproximativ 3,5 secunde și să parcurgă un sfert de milă în 11 secunde.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide