S-a surpat asfaltul pe autostrada Arad – Timişoara. Rezultatul: restricţii de viteză

Autor: Andrei Nan 21 aug. 2012 Știri auto
S-a surpat asfaltul pe autostrada Arad – Timişoara. Rezultatul: restricţii de viteză

Potrivit conducerii Biroului de Poliţie Autostrăzi Vest, restricţia de viteză a fost impusă la kilometrul 509+250 şi kilometrul 519+350, pe distanţe de câte 150 de metri, aici fiind permis să se circule cu cel mult 80 de kilometri la oră.

 „Au apărut probleme la îmbinările părţii carosabile cu platformele a două podeţe, fapt pentru care am solicitat ca în zonă să fie amplasate indicatoare de limitare a vitezei până la remedierea problemelor. Pentru remediere, circulaţia va fi deviată pe o singură cale de mers, întrucât şanţurile din asfalt sunt pe toată lăţimea drumului”, a declarat şeful Biroului de Poliţie Autostrăzi Vest, aflat în localitatea arădeană Vinga, subcomisar Teodor Tudur.

Reprezentanţii Regionalei Timişoara a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale afirmă că asfaltul s-a surpat la îmbinările podeţelor din cauza infiltraţiilor de apă.

Mai multe informaţii pe www.gândul.info

Pe de altă parte, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a semnat, luni, cu asocierea Tehnologica Radion – Consitrans – PRO Cons XXI, un contract de 188,98 milioane lei, fără TVA, pentru modernizarea unei porţiuni a centurii Capitalei.  Contractul vizează întocmirea fazelor de proiectare, asistenţă tehnică şi execuţie lucrări pentru modernizarea centurii între A1 – DN 7 şi DN 2 – A2, lot 2: Sector DN2 (km 12+300) – A2 (km 23+750), potrivit gândul.info

Contractul a fost atribuit prin licitaţie deschisă, finanţarea fiind asigurată integral de Guvern.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide