S-ar putea să vedem şi un smart SUV. Iar Maybach GLS este „o idee bună”

Autor: Andrei Ştirbu 23 apr. 2015 Știri auto

Din momentul prezentării noii nomenclaturi pentru gama de modele, au apărut zvonuri cum că sub-brandul Maybach va avea, pe lângă Mercedes-Maybach S600, şi un SUV superluxos GLS. Zvonuri care continuă să dăinuie şi la câteva luni bune de la apariţie şi care sunt alimentate şi de declaraţiile oficialilor. 

Într-o discuţie purtată de cei de la Autocar cu şeful departamentului de vânzări şi marketing Mercedes-Benz Ola Källenius, acesta din urmă a declarat că ideea unui Maybach GLS „ar putea fi interesantă pe viitor”, asta după ce, la salonul auto de la Geneva 2015, Dieter Zetsche a declarat despre acelaşi subiect că este „o idee bună”. Ola a confirmat apoi că scenariul unui Maybach GLS ar fi bazat pe următoarea generaţie a SUV-ului, care va debuta în 2017.

În contextul în care cererea de SUV-uri este din ce în ce mai mare, construirea unui SUV de lux Mercedes-Maybach GLS care să se alăture viitoarelor modele Bentley, Rolls-Royce, Maserati şi Land Rover este mai mult decât o decizie inspirată.

La fel s-ar întâmpla şi în cazul mignonei smart (n-ar fi rău deloc să arate precum conceptul ForStars), care s-ar alătura tagmei destul de aerisite a mini-SUV-urilor, în care sunt incluşi Opel Adam Rocks, Volkswagen Cross Up! sau Panda 4×4.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide