S-au pozat în picioare pe capota unui Ferrari. Apoi le-a venit „nota de plată”!

Autor: Elena Luchian acum 1 an Știri

Trei tineri s-au pozat în picioare pe capota unui Ferrari California, sperând să-i impresioneze pe cei care îi urmăresc pe Instagram. Apoi a venit “nota de plată”! Părinții lor vor fi nevoiți să plătească pagube în valoare de 6.000 de dolari.

Galerie foto

Un posesor de Ferrari, Richard Streep, a ieșit cu prietenii în oraș și și-a lăsat mașina parcată în fața casei familiei sale în El Paso, Texas. Dimineața, rudele i-au povestit că ar fi văzut câțiva tineri în preajma supercar-ului său și cel puțin trei dintre ei s-ar fi urcat în picioare pe mașină pentru a face poze. S-au urcat apoi la bordul unei Kia Soul verde și duși au fost.

Richard a găsit capota mașinii sale roșii zgâriată și îndoită. A mers imediat la poliție și a anunțat pe rețelele de socializare că îi caută pe cei care și-au permis să-i avarieze astfel mașina.

Câteva ore mai târziu, Richard a primit link-uri către profilele de Instagram ale tinerilor care se fotografiaseră cu Ferrari-ul său. Aceștia postaseră deja imaginile în care apăreau urcați pe capotă.

“E plină de zgârieturi. Aici e îndoită, dincolo e îndoită, are zgârieturi din loc în loc”, povestește furios posesorul bolidului.

După ce a primit informațiile, poliția din El Paso i-a identificat rapid pe tinerii care au produs pagubele. Părinții i-au transmis scuze lui Richard Streep, dar acum sunt buni de plată. Odraselele lor au produs pagube estimate la 6.000 de dolari.

Fiți alături de noi și pe Instagram!


Sursa foto: Instagram / Ferrari


Comentarii
Inchide