S-au pozat în picioare pe capota unui Ferrari. Apoi le-a venit „nota de plată”!

Autor: Elena Luchian 21 feb. 2020 Știri auto

Trei tineri s-au pozat în picioare pe capota unui Ferrari California, sperând să-i impresioneze pe cei care îi urmăresc pe Instagram. Apoi a venit “nota de plată”! Părinții lor vor fi nevoiți să plătească pagube în valoare de 6.000 de dolari.

Galerie foto

Un posesor de Ferrari, Richard Streep, a ieșit cu prietenii în oraș și și-a lăsat mașina parcată în fața casei familiei sale în El Paso, Texas. Dimineața, rudele i-au povestit că ar fi văzut câțiva tineri în preajma supercar-ului său și cel puțin trei dintre ei s-ar fi urcat în picioare pe mașină pentru a face poze. S-au urcat apoi la bordul unei Kia Soul verde și duși au fost.

Richard a găsit capota mașinii sale roșii zgâriată și îndoită. A mers imediat la poliție și a anunțat pe rețelele de socializare că îi caută pe cei care și-au permis să-i avarieze astfel mașina.

Câteva ore mai târziu, Richard a primit link-uri către profilele de Instagram ale tinerilor care se fotografiaseră cu Ferrari-ul său. Aceștia postaseră deja imaginile în care apăreau urcați pe capotă.

“E plină de zgârieturi. Aici e îndoită, dincolo e îndoită, are zgârieturi din loc în loc”, povestește furios posesorul bolidului.

După ce a primit informațiile, poliția din El Paso i-a identificat rapid pe tinerii care au produs pagubele. Părinții i-au transmis scuze lui Richard Streep, dar acum sunt buni de plată. Odraselele lor au produs pagube estimate la 6.000 de dolari.

Fiți alături de noi și pe Instagram!

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Instagram / Ferrari



Comentarii
Inchide