S-au scumpit noile modele Dacia în România. Cât costă acum Logan și Sandero?

Autor: David Andrei 10 mart. 2021 Știri auto

S-au scumpit noile modele Dacia în România, la aproximativ patru luni din momentul lansării lor pe piață. Cât costă acum modelele Dacia Logan și Sandero?

GALERIE FOTO

Dacia a anunțat prețurile pentru noile Logan, Sandero și Sandero Stepway lui 2020. În luna noiembrie a anului trecut, sumele erau cu totul altele. Cei care vor să comande acum o mașină de nouă generație va avea o surpriză. Prețurile au crescut acum.

În urmă cu patru luni, Dacia Logan III pornea de la 8.400 de euro. Era prețul pentru versiunea entry-level, SCe 65 cu 65 de cai putere și transmisie manuală cu cinci trepte, plus linie de echipare Access. O singură vopsea exterioară este disponibilă pentru această echipare, Blanc Glacier. Echiparea standard aduce la bord sistem de frânare automată de urgență, buton de apelare a numărului de urgență în caz de accident și șase airbag-uri. Această versiune costă acum 8.600 de euro, ceea ce înseamnă că sedanul construit la Mioveni s-a scumpit cu 200 de euro.

Nu numai Dacia Logan s-a scumpit. Cât costă modelele Dacia Sandero și Sandero Stepway?

În noiembrie 2020, Dacia Sandero ajungea în showroom cu un preț de pornire de 8.600 de euro. Era prețul trecut, ca și în cazul noului Logan, în contul versiunii SCe 65 cu echipare Access. Și această versiune a fost afectată de scumpire. Cei care își doresc acum un Sandero trebuie să înceapă configurarea de la 8.800 euro.

S-au modificat și cifrele trecute în contul lui Sandero Stepway. Mașina venea în toamna anului trecut cu un preț de pornire de 12.090 de euro. Această versiune a cunoscut cea mai semnificativă majorare de preț. Dacia oferă acum Sandero Stepway cu 12.350 de euro. Este prețul pentru Dacia Sandero Stepway în versiune TCe 90 cu 90 de cai putere și transmisie manuală cu șase trepte. În cazul lui Stepway, echiparea de bază este Essential. Mașina are sistem Media Control, scaune cu reglaj pe înălțime și cruise control. Pe lista de dotări standard intră și sistemul de aer condiționat, și barele longitudinale de pe acoperiș.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide