Sacrilegiu: un Mercedes-AMG G 63 a fost aruncat din elicopter

Autor: ProMotor 21 dec. 2019 Știri auto

Un Mercedes-AMG G 63 a fost aruncat din elicopter în Rusia, iar întreaga operațiune a fost filmată și postată pe rețelele de socializare. Protagonistul acestei lovituri de PR a fost vloggerul rus Igor Moroz, aparent renumit în spațiul sovietic pentru farsele sale.

Intră în Galeria FOTO

Aparent, Moroz joacă în videoclip rolul unui client nemulțumit care a cumpărat un Mercedes-AMG G 63. Nimic neobișnuit până aici – am mai întâlnit cazuri. Cei aflați în această situație au ales să-și facă mașina de râs expunând-o în locuri publice cu diverse bannere pe ea, alții, mai nervoși, au distrus-o în public sau chiar au intrat cu ea în clădirea dealerului auto în semn de protest. Moroz a ridicat însă ștacheta aruncându-și mașina din elicopter.

Desigur, aceasta este povestea oficială. Mai există o variantă, în care Moroz este cel care a pierdut pariul cu unul dintre partenerii săi de afaceri. Prin urmare, a promis să-și distrugă mașina într-o mod inedit – aruncând-o din elicopter mai exact. Apoi, mai există și versiunea mai verosimilă, în care ne folosim de notorietatea lui Moroz și ajungem la concluzia că de fapt scopul întregii acțiuni a fost regizarea videoclipului de mai jos și publicitatea pe care i-a adus-o canalului său de Youtube. Când rușii fac valuri, o fac în stil mare, e clar…

În orice caz, revenind la acțiunea în sine și videoclipul rezultat, aflăm că vloggerul și prietenii săi au închiriat un elicopter de la un aeroport din Petrozavodsk (Karelia). Aici au găsit pe cineva dispus să îndeplinească neobișnuita sarcină pentru o sumă de 250.000 de ruble (circa 3.600 de euro), corespunzătoare celor 20 de minute de zbor cu elicopterul. Aparent, prețul obișnuit pentru închirierea elicopterului era mult mai mic, de 160.000 de ruble (2.300 de euro) pe oră.

Cu detaliile logistice puse la punct, legendarul SUV german a fost ridicat în aer și aruncat de la o înălțime de 300 de metri, rezultatul fiind grămada fără formă de metal și sticlă pe care o vedeți în fotografii și videoclip.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide