Ce salariu are un vânător de supercaruri care lucrează în Dubai?

Autor: David Andrei 31 iul. 2020 Știri auto
Ce salariu are un vânător de supercaruri care lucrează în Dubai?

Vânător de supercaruri în Dubai. Este job-ul la care visează mii de tineri. Dar ce responsabilități și ce salariu are cel care găsește supercaruri?

O companie din Emiratele Arabe Unite a pornit în căutarea persoanei potrivite pentru job-ul de “supercar scouter” (“vânător de supercaruri”). Acesta va avea biroul în Dubai, dar va face deplasări pe tot teritoriul Emiratelor Arabe Unite.

Principala sa responsabilitate va fi să identifice supercaruri abandonate și să negocieze un preț bun de achiziție. El trebuie să se ocupe de preluarea automobilului și transportul său către spațiile în care acesta va fi depozitat. Sunt spații special, care îi aparțin companiei HushHush, cea care căută scouter-ul. Din momentul în care compania va intra în posesia vehiculului, acesta va fi restaurat sau cosmetizat, în funcție de necesități, și pus în vânzare.

Ce condiții trebuie să îndeplinescă un vânător de supercaruri în Dubai?

Compania nu condiționează obținerea job-ului de experiența candidatului în domeniu. Dar solicită abilități de negociere.

Candidatul ideal trebuie să poată vorbi cursiv în limba engleză și să dețină un permis de conducere. Vârsta minimă pentru cei care aplică pentru acest job este de 21 de ani.

Câți bani va primi vânzătorul de supercaruri în Dubai?

Acest job la care visează mii de tineri nu este tocmai unul bine plătit, conform standardelor din Orientul Mijlociu, acolo unde un salariu bun este estimat la aproximativ 15.000 de dirhami pe lună, echivalentul a aproximativ 3.450 de euro.

Vânătorul de supercaruri va primi 30.000 de lire sterline pe an, adică aproximativ 33.111 euro. Ceea ce înseamnă că, în fiecare lună, acesta va avea la dispoziție 2.759 euro. La acest salariu, se adaugă bonusuri de performanță și un procent din vânzarea automobilelor achiziționate.

Evident, angajatorul îi va acoperi cheltuielile pentru cazare și transport pe durata deplasărilor.

De ce sunt atât de multe mașini abandonate în Emirate?

Datoriile, fie ele la stat sau la companii de leasing, pot echivala, în Emiratele Arabe Unite, cu o condamnare la închisoare. Astfel, cei care datorează bani încearcă să dispară fără urmă, abandonând tot ce au. Astfel, parcările de aeroport ajung plin de modele Ferrari, Lamborghini sau Mercedes abandonate.

dubai mobil. Vânătorii de supercaruri însă, trebuie să găsească aceste supercaruri înaintea autorităților.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide