Salonul Auto Moto Bucureşti: programul pe 2015, anunţat!

Autor: Adrian Mihălţianu 20 ian. 2015 Știri auto

Bucureşti, 20 ianuarie 2015: Intrat deja în agenda celor mai importante evenimente din România, Salonul Auto Moto îşi va deschide porţile  în Piaţa Constituţiei, în perioada 1-5 aprilie 2015, pentru toţi pasionaţii fenomenului auto-moto din ţară.

Deşi spaţiul expoziţional nu se poate compara cu marile saloane auto din afară, e o ocazie să vedeţi mai multe mărci cu noutăţile strânse la un loc

Pe durata celor cinci zile, sunt aşteptate sute de maşini şi motociclete – de la vedete ale Salonului Auto de la Geneva sau premiere naţionale la cele de epocă sau tunate. În creştere de la o ediţie la alta, spectacolele oferite de artişti ai scenei, trupe de dansatori, sportivi pe patru sau două roţi cu demonstraţiile, acrobaţiile şi drift-urile lor epice, vor crea atmosfera incendiară cu care au fost obişnuite zecile de mii de vizitatori din toată ţara, care au trecut în anii precedenţi pragul Salonului Auto Moto.

Nu vor lipsi nici demonstraţiile auto-moto, nici obişnuita defilare a maşinilor de epocă şi a motocicliştilor, pe bulevardul Unirii

Nu vor lipsi noutăţile şi ofertele speciale de Paşti ale dealerilor, firmelor de leasing şi de asigurări, precum şi ale băncilor. Notaţi-vă data în calendar deja!

Pentru mai multe detalii accesaţi: www.sam.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide