Salonul Internaţional de Automobile Bucureşti începe în martie. Marea absentă de la eveniment surprinde pe toată lumea

Salonul Internaţional de Automobile Bucureşti începe în martie. Marea absentă de la eveniment surprinde pe toată lumea

Autor: Visan Marian acum 3 ani Știri

Dacia, Renault, Nissan alături de Mercedes-Benz şi  smart, dar şi Peugeot, Citroën şi DS, mărci ce ce repre­zin­tă 45% din vânzările de autoturisme noi de pe piaţa locală, vor lipsi de la prima ediţie a Salonului Internaţio­nal Auto Bucureşti din ultimii 11 ani, în timp ce bran­durile care vor fi prezente promit să vină cu noutăţi de la Geneva.

Dacia explică absenţa prin faptul că standurile internaţionale ale Alianţei Renault Nissan nu pot fi modificate şi nu se potrivesc spaţiului de la Romexpo. În cazul Trust Motors, importatorul Citroën, Peugeot şi DS, decizia este fundamentată de faptul că la nivel european grupul francez nu mai investeşte în astfel de evenimente.

Citeşte şi Toyota ”kamikaze” depăşeşte coloana şi face poc. Poliţia declară culpă comună. Cine e de vină – VIDEO

Pe de altă parte, Porsche România şi Porsche Inter Auto vor fi prezente cu toate mărcile, de la Seat, Skoda, Volkswagen şi Audi, la Bentley, Porsche şi Lamborghini. De asemenea, mărcile reprezentate de Ţiriac Holding, precum Jaguar, Land Rover, Mitsubishi şi Hyundai, vor veni cu premiere europene sau pentru piaţa din România. De asemenea, şi Ford, cel de-al doilea constructor local, va veni la SIAB cu o serie de premiere, cel mai probabil aici fiind vorba de noul Mustang. În cazul BMW, brandul german va fi reprezentat la SIAB de către Automobile Bavaria, cel mai mare dealer al mărcii de pe piaţa locală.

Salonul Internaţional de Automobile Bucureşti (SIAB) va fi organizat, după 11 ani de la ultima ediţie, in perioada 23 martie-1 aprilie 2018, la Centrul Expoziţional Romexpo din Bucureşti.

Ediţia din acest an va fi organizata de Romexpo în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie a României şi cu Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA). Organizatorii aşteaptă peste 150.000 de vizitatori.

Citeşte şi Numai în România găseşti asemenea şmecheri inconştienţi (video)

Continuarea pe ZFCorporateComentarii
Inchide