Câteva scânduri s-au desprins de pe mașină, pe autostradă. Incidentul pare desprins din filmul ”Final Destination” – VIDEO

Autor: ProMotor 23 iun. 2021 Știri auto

Dacă ai urmărit film ”Final Destination”, probabil că ești familiarizat cu acest tip de incidente.

O șoferiță a scăpat nevătămată după ce o scândură de lemn a zburat de pe o camionetă și s-a izbit de parbrizul mașinii. Incidentul șocant care a avut loc în Ohio, Statele Unite, a fost surprins de o cameră de bord. Incidentul s-a petrecut joi, 17 iunie.

Incidentul pare desprins din filmul ”Final Destination”

Postul TV Fox8 a raportat că ceea ce a început ca o zi normală pentru șoferiță, Kim Awada pe numele său, și prietena ei, aproape a devenit o situație de viață și de moarte. Imaginile de pe camera de bord arată camioneta care schimbă banda,  moment în care scândurile se desprind.

”Dintr-o dată, am văzut acel lemn zburând și zdrobind chiar fereastra noastră” a spus Awada. ”Sunt recunoscătoare că sunt în viață. Sincer. Și că prietena mea nu a fost rănită”, a mai spus tânăra.

Ea a mai declarat că a încercat să evite incidentul, dar bucata de lemn a aterizat pe mașina ei.

VIDEO

Anul trecut, un bărbat a trecut printr-o situație similară

Un bărbat din statul american Washington a supraviețuit după ce o bară metalică a trecut prin parbriz și s-a înfipt în plafoniera mașinii sale – o Toyota Yaris. Bărbatul a fost zgâriat de bara metalică, dar accidentul s-ar fi putut încheia tragic dacă obiectul ar fi lovit parbrizul câțiva centimetri mai spre stânga.

Andrii Mordavets, eroul acestei întâmplări neobișnuite, conducea pe autostrada interstatală I-5 în momentul accidentului. Povestind cele întâmplate ziariștilor, norocosul (sau ghinionistul…?) șofer american a spus că nu crede că bara metalică a căzut dintr-un alt vehicul. Mai degrabă, bara se afla pe șosea și a fost proiectată de o mașină care mergea în fața mașinii sale.

Vezi aici imaginile șocante cu mașina străpunsă de bara metalică.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Fox 8 News / Facebook



Comentarii
Inchide