Scântei, amenințări și înjurături – Netflix va difuza un documentar despre noul sezon de Formula 1

Autor: Elena Luchian 18 feb. 2020 Știri auto

Scântei, amenințări și înjurături. Apar toate în documentarul despre noul sezon de Formula 1 care va fi difuzat de Netflix.

Galerie foto

Sezonul 2 al seriei “Formula 1: Drive to Survive” va fi difuzat începând cu 28 februarie, cu exact trei săptămâni înaintea debutului sezonului de Formula 1. Startul se dă, ca în fiecare an, la Melbourne, cu Marele Premiu al Australiei.

Trailer-ul îi arată pe piloți, pe mecanici, pe șefii echipelor în momente tensionate, amenințând, înjurând, făcând gesturi obscene la cameră. Clipul promoțional promite informații și imagini din culisele Marelui Circ, dar și povești din familiile celor implicați în competiție. Filmările au fost realizate pe parcursul sezonului trecut.

Documentarul “Formula 1: Drive to Survive” este produs de britanicul James Gay Rees, care și-a adjudecat deja un Oscar pentru Cel mai bun film documentar cu “Exit Through the Gift Shop” în 2010. În același an, Rees a produs și documentarul “Senna”, care a primit un premiu BAFTA la aceeași categorie, și filmul biografic “Maradona” în 2018.

Cele mai multe dintre cele zece echipe care vor participa în 2020 în Formula 1 și-au prezentat deja monoposturile pentru noul sezon și vor ajunge pe circuitul de lângă Barcelona pentru testele de iarnă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide