Scăpăm de blocaje? CFR Călători reduce prețul biletelor în weekend

Autor: ProMotor 06 ian. 2020 Știri auto
Scăpăm de blocaje? CFR Călători reduce prețul biletelor în weekend

CFR Călători reduce prețul biletelor pe ruta București-Brașov în weekend. Astfel, o călătorie până la munte ar putea costa mai puțin de 17 lei.

“Pentru fiecare sfârșit de săptămână, biletul de weekend oferă posibilitatea de a călători cu reduceri de la 15% la 35% pe orice rută tur-retur, cu orice tip de tren, la clasa 1 sau clasa a 2-a (vagon clasă sau cușetă), în funcție de numărul weekend-urilor alese într-o lună (2, 3 sau 4), anunță CFR Călători.

Decizia vine în ajutorul celor care vor să-și petreacă sfârșitul de săptămână pe pârtiile de schi, dar se tem de blocajele kilometrice care se formează pe Drumul Național 1.

Astfel, un călător care alege un tren Regio Expres pe ruta București-Brașov, va plăti doar 16,6 lei în loc de 25 de lei, pentru un drum cu loc. O călătrie București-Brașov va ajunge de la 48,6 lei la 42,95 de lei, cu un tren Interregio.

Prețurile includ și taxa opțională pentru rezervarea locului, care costă 3,9 lei pentru un tren Interregio și un leu pentru un tren Regio Expres.

Biletele cu prețuri reduse, care se pot achiziționa în weekend, sunt disponibile doar la casele de bilete din gări și din agențiile de voiaj CFR, nu și online.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide