Cum arată un scaun auto pentru copii care costă cât o Dacia Logan? Nici măcar nu e suficient de sigur!

Autor: David Andrei 14 oct. 2020 Știri auto

Părinții informați caută pentru copii un scaun auto sigur. Mulți nici nu se uită la bani când vine vorba despre siguranța celui mic. Dar cum arată un scaun auto care costă cât o Dacia Logan? Un rapper american a dat 8.000 de dolari pe el.

GALERIE FOTO

Un scaun auto de 8.000 de dolari. Atât a plătit rapper-ul american Offset pentru a-și transporta copilul în siguranță. Scaunul va fi montat într-un Rolls-Royce Cullinan, pe care artistul i l-a făcut cadou mamei copilului, Cardi B, în ziua în care aceasta a împlinit 28 de ani.

SUV-ul de lux a fost livrat la localul în care aceasta a dat petrecerea de ziua ei. Mașina a primit diverse modificări contra cost, pe care rapper-ul le păstrează secrete pentru moment. Ce a dezvăluit însă, este scaunul auto pentru fetița sa, Kulture, în vârstă de 2 ani.

Este vorba despre un scaun auto personalizat, îmbrăcat în piele maro, exact ca aceea folosită de Rolls-Royce pentru scaunele din mașină rezervate ocupanților adulți. Acesta are atașat și un suport pentru un pahar, iar pe tetieră, a fost gravat numele fetiței. (vezi GALERIA FOTO)

“8.000 de dolari și pun pariu că peste o săptămână, va fi murdar de unt de arahide și jeleu”, a scris Offset pe contul său de Instagram, acolo unde a postat o imagine cu noul scaun auto.

În Statele Unite, un Rolls-Royce Cullinan pornește de la 335.000 de dolari. Așa că cele 8.000 de dolari sunt mărunțiș pe lângă prețul SUV-ului de lux.

Scaunul auto care costă cât Dacia Logan nici măcar nu e sigur pentru copii atât de mici

Ceea ce nu știe rapper-ul american este că autoritățile în domeniul siguranței recomandă ca pasagerii copii până la 4 ani sau/și 18 kilograme să călătorească în mașină cu spatele la sensul de mers.

Mai mult, tipul de scaunul achiziționat de star este rezervat copiilor mai mari.

Offset nu se uită la bani când vine vorba de fetița sa, Kulture, deși alegerile sale sunt criticate chiar și e fani. În ziua în care a împlinit 2 ani, micuța a primit o geantă Birkin, cotată tot la 8.000 de dolari.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide