Schiţe de design cu Skoda Kamiq. Este cel mai mic crossover din gama cehilor

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Kamiq este cel mai nou crossover Skoda de pe piaţa europeană, şi marchează următorul pas în creşterea producţiei de SUV-uri a constructorului ceh. Modelul Skoda Kamiq este un crossover urban care se prezintă ca un partener ideal în viaţa de zi cu zi, atât în oraş, cât şi în afara acestuia. Kamiq există deja pe piaţa din China. Numele se încadrează în lista de modele Skoda, majoritatea începe cu litera K şi se termină cu Q.

Skoda ne oferă două schiţe de design cu noul model. Cu aspectul său puternic şi robust, crossoverul de oraş continuă ascensiunea cehilor în segment.

Din faţă, aspectul puternic şi încrezător este definit de o grilă cu fante duble, o caracteristică tipică laşinilor de la Skoda.

Modelul ŠKODA KAMIQ combină agilitatea şi manevrabilitatea unei maşini compacte, cu avantajele unui SUV – poziţia mai înaltă a scaunelor, o vizibilitate mai bună, accesul mai uşor în maşină, precum şi o gardă la sol mai mare.

KAMIQ este un cuvânt ce provine din limba inuiţilor din nordul Canadei şi Groenlandei, care se referă la ceva ce se potriveşte ca o mănuşă, în orice situaţie.

Premiera mondială a noului ŠKODA KAMIQ va avea loc la Salonul Auto de la Geneva între 5 şi 17 martie 2019.

 Comentarii
Inchide