Se „clatină” legea. Imagini cu un poliţişt local beat au devenit virale pe Facebook | VIDEO

Autor: Cristian Agatie 23 sept. 2019 Știri auto
Se „clatină” legea. Imagini cu un poliţişt local beat au devenit virale pe Facebook | VIDEO

Un poliţist local din comuna constănţeană Cobadin a fost filmat în timp ce era beat şi mergea clătinându-se pe o stradă din oraşul Constanţa. Bărbatul, care în momentul respectiv nu era în timpul serviciului, dar purta uniforma, riscă să fie sancţionat.

Imaginile cu poliţistul local în stare de ebrietate au apărut, joi, pe paginile de Facebook ale mai multor persoane. În film se vede cum bărbatul, îmbrăcat în ţinuta de poliţist, merge clătinându-se pe o stradă din apropierea Gării CFR din Constanţa.

Primarul comunei Cobadin, Cornel Cocoş, a declarat că bărbatul nu se afla în timpul orelor de program, dar poate fi sancţionat pentru că în momentul respectiv purta uniformă.

„Era în timpul liber, nu era în tură. Necazul lui este că era îmbrăcat în ţinută de poliţist. Noi o să-l băgăm în Comisia de Disciplină acum. Era liber, putea face ce dorea el, dar de ce era în ţinută?”, a declarat primarul comunei Cobadin.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide