Se deschide primul showroom Jaguar Land Rover din România

Autor: Marius Vișan 27 apr. 2017 Știri auto
Se deschide primul showroom Jaguar Land Rover din România

Ţiriac Auto deschide în Şoseaua Pipera primul showroom Jaguar Land Rover din România, aliniat la noile standarde de design ale celor două mărci.

Noul showroom are 800 mp şi reuneşte ambele mărci auto.

“După o investiţie semnificativă şi trei luni de lucru, suntem încântaţi să putem primi clienţii noştri într-un showroom modern, ce îmbină ultimele tehnologii, cum ar fi Realitatea Virtuală, cu rafinamentul celor două mărci. În cadrul showroom-ului oferim servicii complete, la cele mai înalte standarde, aspect valabil inclusiv pentru zona de service. Ne-am propus in permanenţă, şi iată că reuşim, să fim mereu aproape de clienţii noţtri, într-una dintre cele mai efervescente zone ale Bucureştiului”, a declarat Daniel Antor, CEO Ţiriac Auto.

Adiacent showroom-ului, Ţiriac Auto redeschide şi un service dedicat, exclusiv pentru clienţii celor două mărci. Suprafaţa service-ului a crescut la 600 de metri pătraţi şi include o zonă specială pentru clienţi, în care aceştia îşi pot urmări reparaţiile, statusul acestora şi pot avea o vizibilitate sporită asupra a tot ce se intamplă în service.

Ţiriac Auto, companie activă de 25 de ani pe piaţa româneasca, face parte din Grupul Ţiriac, care reuneşte peste 40 de companii private autohtone, activând în sectoare precum imobiliare, auto, servicii financiare, transport aerian şi energie. Pe lânga acestea, Ţiriac Holdings desfăşoară activităţi în câteva domenii conexe – servicii de pază şi protecţie, property management, servicii de media etc.

Ţiriac Auto reprezintă şase mărci auto, respectiv Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz şi Mitsubishi. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Roxana Rosu
Roxana Rosu
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide